Producten

Bij Beenhouwerij Vandekeere vinden we het heel belangrijk om te kiezen voor kwaliteitsvolle en bij voorkeur Belgische producten! Zo kiezen we voor het Belgisch rundvlees wit-blauw, A-klasse kalfsvlees, Belgisch lamsvlees en ook ons varkensvlees en gevogelte (behalve kalkoen - Frans) komen uit België.
We kiezen voor topkwaliteit en we verwerken alles zelf. Raphaël beent zelf uit en Chantal doet mee de bereidingen van onze huisgemaakte producten (beuling, gehakt, worsten, hamburgers, vinken, satés, schnitzels en zo veel meer). Ook is zij verantwoordelijk voor het maken van de bereide gerechten zoals stoofvlees, vol-au-vent, spaghettisaus, dagverse soep, gehaktballetjes, ...
We besteden veel aandacht aan de hygiëne en de kwaliteit van onze producten, zo maken we ook onze kruidenmixen voor gehakt, hamburgers, beuling... zelf. En vinden we de afwas en opkuis even belangrijk als de rest van het bereidingsproces.
Verschillende producten worden op authentieke wijze gezouten, gedroogd en gerookt. Deze rook- en zoutformule, zoals bij het mager buikspek en onze Filet d’Anvers, gaat generaties terug. Dat maakt het verschil!
Hieronder een opsomming van producten die we samen met de rest van ons team maken:
  • beuling naar oud recept
  • gehaktkoek groot en klein
  • bouletten
  • grillworsten
  • kippenkoek
  • ontbijtspek
  • gerookt vlees op authentieke wijze (filet d'Anvers, jobsrook, St-Jobse ham, gerookt spek, bacon, filet de sax, ...)
  • verschillende salades (vb. kip curry, kipsalade, vleessalade, préparé en martino, krabsalade, bouilliesalade (gewoon en special), bouillie vinaigrette, de alom bekende balletjes in tomatensaus, seldersalade, en zoveel meer...)
  • BBQ-worsten
  • ...